Minus  20 grader och nordlig vind. Isfisket blev inställt idag! Kanske lika bra men dagen måste ju på något vis handla om fiske. No Problems…. Båtmässan i Göteborg finns ju att besöka. In i bilen och 1 timme senare så går man runt bland båtar och fiskegrejer.

Spanar in Linders båt i specialutförande för oss fisketokar. Bra plattform i fören där man kan stå och svinga sitt flugspö.  Stolar för fikapaus :) Den båten hade varit bra för mig och småkillarna då vi åker runt bland småöarna för att fånga Västkustens Havsöring.

Har spanat in några andra båtar för flugfiske. Tracker har några bra modeller. Men jag har en specialbåt på gång i år. Ett hemmabygge får det bli :)  Men det blir perfekt för oss på Ammenäs.

Spana in bilderna på den röda faran. Det hade allt sett ut om man kom svepande bland småöarna med detta vidunder.

Men något var man ju tvungen att köpa….. Det fick bli en Flytoverall från Fladen. Modell 848 Certifierad som Sjöräddningsdräkt. Prisbilden var ju bra under mässan 1895:- (Ord.pris 2.900:-) Den kommer till bra användning när jag skall ut på isfiske nästa gång. Blir eventuellt bra vid Havsöringspremiären om det är riktigt kallt och blåsigt.

Lämna en kommentar