För att få den riktiga känslan när jag skriver mina blogginlägg så är loftet inrett för ändamålet.

Jag gillar att ha mina prylar välorganiserade och lätt tillgängliga. Mina favorit tidningar är lättöverskådliga i en organizer på väggen. DVD filmer som ger mig inspiration under de mörka vintermånaderna delar utrymme med välfyllda flugaskar.

 

Bindarhörnan är välanvänd. Som nybörjare så måste man ägna  mååååånga timmar bland trådar och fjädrar innan man fyllt en flugask. Likaså fotohörnan. Den används flitigt av både mig och min fiske kompis Tom Gustavsen. www.tomgustavsen.se  För att få bästa möjliga ljussättning så har jag tillverkat en lightbox. (Läs mer om lightboxen under utrustningskategorin)

Mina vänner frågar mig ibland. – Sarita, vad är Du mest intresserad av?  Fisket eller allt runt omkring med utrustning, flugfiske på datorn….. Tänk om jag blir en ny Harry!!!

Lämna en kommentar