Idag blev det en rundvandring i Oranjestad. En otroligt färg glad stad. De flesta byggnaderna är målade med vackra pastellfärger. Hamnen förgyller stadens kärna med dina Yachter och en och annan lyxkryssare.

 

 

Idag hade jag bestämt mig för att vara själv, utan mina med resenärer…… varför?  jo för att jag ville spela in några scener till min Aruba film. Göra presentationer av de olika fiskedagarna som jag upplevt tidigare under veckan. Det gäller att komma över gränsen av att inte bry sig, om folk runt omkring som tittar och undrar vad man pysslar med. Där står man på ena sidan av bryggan och pratar för sig själ, vänd mot kameran som placerats 5 meter längre bort.

Efter några omtagningar (en scen tog 13 tagningar innan jag blev nöjd) var det riktigt roligt att gå omkring, prata och gestikulera för sig själv….  Grazy … Japp ;)

 

 

 

Här är båtentrén till…….

 

 

…..  Starbucks Café …. Inte dåligt  :)

 

 

 

Satt blad Iguanerna för att få en fin omgivning, då jag gjorde intro till några fiskescener….

 

 

Det kom en liten rackare som ville smaka på frukten som jag hade med mig….

 

 

Inte speciellt rädda…..

 

 

Dom är vana att träffa på folk, vissa tog sig friheter till att relaxa under lunchen…..

 

 

En vacker båt som fick vara med i en scen……

 

 

Då var denna dag avslutad…… 5 timmar gick jag omkring ……. Hade riktigt roligt då scenerna gjordes…..

 

 

Lite underhållning på kvällen på vårat hotell.

 

 

Lämna en kommentar