Vi är båda spända över detta fiskeäventyr……..   Tom Gustavsen som är den mest kunnige 0ch meriterade inom flugfisket av oss båda så han ser sig förmodligen som segrare i denna duell :)   :)   Men jag skall försöka ge honom en ordentlig match…….

 

Startskotten smäller av och Tom beger sig med långa och bestämda steg över den gröna ängen. När han försvinner vid horisonten så funderar jag över min egna taktik….. hmmm

 

 

…….  Tar mig en snabb titt över det vattendrag där jag skall lägga min fina torrfluga och ser en hel del vak :)   Inser snabbt att det kommer inte att bli någon svår match att slå Tom i duellen…….   Att lägga upp geniala plan, denna strategi… ja det tar på krafterna……..  hmmm Kanske skulle passa på att….

 

 

….Känn ingen stress…………. Njut……………     Zzzzz   Zzzzzzz      Tar inte många sekunder innan drömmen ger sig till känna……..

 

 

………  Den ena Öringen efter den andra krokas….   den ena större än den andra………   Zzzzzzzz   Zzzzzzzzz

 

En kommentar till “Duellen har börjat…..”

  1. Lenita Olsson säger:

    Ha…ha…detta kommer jag ihåg :-) Dom två fiskemusketörerna som riggade för en duell och jag riggade kameran….man vet aldrig vad som kan fastna på linsen! Men vem vann? Ingen som vet….men kanske får vi reda på detta i ett annat blogginlägg :-) Den som väntar får se ;-)

Lämna en kommentar