Efter en underbar dag på Sportfiskemässan i Jönköping så  har jag äntligen kommit på plats i hotelletrummet. Ett kort litet inlägg måste skrivas och några goa bilder måste få sin plats på bloggen.  Har träffat så många underbara nya och gamla bekantskaper under denna dag. Timmarna har flugit iväg och jag tackar mig själv för att jag tog beslutet att tillbringa två dagar på mässan.

 

Det tog oss (har med mig Jenni & Jörgen) flera timmar innan vi kommit genom den första utställningslängan…….. Träffade underbara Fjällor i deras monter. Där var det som vanligt massa goa skratt….  Tog mig till Sportfiskarnas monter där fann jag en av mina favoritkillar, självaste Johan Klingberg.  Han visade sin nya bok, den hade jag haft äran av att redan binda lite flugor från. Fick med mig ett signerad exemplar med en personlig hälsning :)  Passade på att lämna Johan ett ex av min ”Sneak Peek Trailer” från min kommande Flugfiske film från Nya Zeeland.

 

 

Nu är det bingen som gäller. Imorgon är en ny dag……

 

En kommentar till “Sportfiskemässan 2013”

  1. Lenita Olsson säger:

    Vilka härliga glada bilder syrran :-) Ser att du haft en toppendag och kommer att ha det imorrn med. Vet att du tar med dig många nya intryck och mycket inspiration med dig hem. Skall bli så kul att höra om ditt äventyr när vi syns på måndag :-) Kram på dig o sussa gott med härliga fiskedrömmar!

Lämna en kommentar