Tom Gustavsen är en mycket erfaren guide. Han har sedan barnsben varit involverad i flugfisket på ett eller annat sätt. Detta intresse bar han med sig då han flyttade från Norge till Sverges framsida, Västkusten.

Tom har etablerat sitt företag i Uddevalla. Där ebjuder han  guidningar som ger underbara naturupplevelser och det är inte ofta man går från hav eller sjö tomhänt. Med sin erfarenhet av Västkustens vatten så vet han var fisken står och väntar!

Wilderness Woman har haft förmånen att fiska tillsammans med Tom vid flertalet tillfällen och man lär sig alltid något nytt.

Vill Ni läsa mer om Tom så besök han hemsida www.tomgustavsen.se

 

Mike Kirckpatrik är en erfaren fiskeguide som är verksam i New Zealand. Mike är en av de guider som jag i framtiden hoppas få möjligheten att fiska med.

Den kontakt jag har haft med Mike hittills är via mail. Det var för att beställa hans 4 DVD´s filmer. Jag kommer mycket noggrannt att granska alla Rivers som han fiskar i. På så sätt så vet jag vilka vatten som jag vill fiska i då min tripp till NZ blir av. Än så länge finns resan på oavklarade resedestinationer.