Jag är en tjej som gillar att spendera min tid med familjen. I vildmarken eller på havet njuter vi och samlar ny energi. Är uppvuxen på Västkusten i en stad vid namn Uddevalla. Idag bor vi underbart just intill havet. Så jag bor i ett Havsöringsparadis :)

Började med flugfiske i Maj 2011. Så jag är en Rookie, eller kanske en Wannabe.

Flugfisket har redan blivit en stor del av mitt liv.  Jag har träffat massa intressanta och mysiga människor där några blivit riktigt goa vänner J  Det känns som om cirkeln är sluten.  När jag var yngre så var det vildmarken som gällde. Spenderade otaliga timmar i skogen, ville lära mig allt om vildmarkslivet. Vandrade mycket med mina hundar.

Idag bloggar jag om mitt vildmarksliv. Jag skall även föra in lite Wilderness Gourme i min Blogg. Där skall jag tillreda fångster på ett annorlunda sätt  ;)

Tanken kring min blogg är att den skall vara som min dagbok, ett sätt att minnas allt tokroligt man hittar på :) Den kommer att handla om livet kring mitt fiske. Jag kommer att berätta om saker från en nybörjares perspektiv. Då jag är en mycket nyfiken och intensiv person så kommer jag att försöka ”gräva” fram massa roligt och nyttigt webben, vilket både Ni och jag själv kommer att ha mycket nytta och glädje av.

Jag kommer att besöka massa fantastiska fiskeplatser i Sverige, Norden och ett och annat besök på mer tropiska breddgrader kommer jag att klämma in. Jag skall berätta för Er om dessa platser ur en nybörjares perspektiv.

Hoppas att Ni som kommer att följa mig får en trevlig och rolig stund.  Skall försöka att bjuda på massa skratt ;)